EURO 2021: Αναστάτωση στην Εθνική Ιταλίας με τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού

EURO 2021: Αναστάτωση στην Εθνική Ιταλίας με τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Λίγο πριν τον τελικό του Euro με την Αγγλία, σήμανε συναγερμός στην Εθνική Ιταλίας λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέβαια δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι όπως και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν εμβολιαστεί, αλλά για τρία μέλη των ΜΜΕ, τα οποία εργάζονται για την RAI, τα οποία ακολουθούσαν τους «ατζούρι» από την αρχή του τουρνουά και αποτελούσαν μέλη της «φούσκας» στην οποία προετοιμάζεται η Ιταλία, είτε όταν βρίσκεται στο Κοβερτσιάνο της Φλωρεντίας είτε το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις συγκεκριμένα βρέθηκαν στο Λονδίνο για τον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία και οι δύο, βρέθηκαν θετικοί στην Αγγλία όπου βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ο τρίτος επέστρεψε στην Ιταλία όπου βρέθηκε θετικός.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, οι πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα στην Εθνική ομάδα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, είναι ελάχιστες λόγω των μέτρων, τα οποία βέβαια έχουν ήδη αυξηθεί ενόψει και του τελικού. Όπως η αλλαγή στις δηλώσεις των παικτών προς τους δημοσιογράφους οι οποίες θα γίνουν μέσω βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X