Τσέφεριν: «Όχι άλλο τέτοιο EURO, άδικο μερικές ομάδες να κάνουν 10.000 χλμ. και άλλες 1.000»

UEFA: Ανακοίνωση-βόμβα με απειλές αποκλεισμού για όσες ομάδες συμμετέχουν στη κλειστή Λίγκα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το format της τρέχουσας διοργάνωσης του Euro, το οποίο διεξήχθη σε 11 διαφορετικές χώρες (το αρχικό πλάνο ήταν για 12), συνελήφθη επί προεδρίας Μισέλ Πλατινί στην UEFA και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το δούμε ξανά σύντομα.

Τουλάχιστον όσο στο ανώτατο αξίωμα της UEFA βρίσκεται ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν. Ο 53χρονος Σλοβένος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σε συνέντευξή του στο BBC ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει παρόμοιο format και στάθηκε στις αδικίες που γεννά αυτό όσον αφορά στις αποστάσεις που πρέπει να καλύψουν λόγω ταξιδιών οι εθνικές ομάδες.

«Δεν θα στηρίξω τέτοιο πλάνο στο μέλλον. Δεν είναι τόσο σωστό μερικές ομάδες να κάνουν 10.000 χιλιόμετρα και άλλες 1.000», υποστήριξε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Για παράδειγμα οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, Ιταλία και Αγγλία, είχαν τα παιχνίδια των ομίλων τους… εντός έδρας (τα Τρία Λιοντάρια έπαιξαν στο Λονδίνο 6 από τα 7 ματς μαζί με τον τελικό), ενώ άλλες χώρες όπως η Ελβετία έκαναν το δρομολόγιο Μπακού – Ρώμη – Μπακού – Βουκουρέστι – Αγία Πετρούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X