Οριστικό: Με τις Β' ομάδες ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ η νέα SL 2, εκτός ο Αρης

Οριστικό: Με τις Β' ομάδες ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ η νέα SL 2, εκτός ο Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λευκός καπνός υπήρξε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφορικά με την παρουσία των Β’ ομάδων από την SL 1 στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε να συμμετάσχουν τέσσερις Β’ ομάδες, που βάσει του ειδικού ranking που έχει διαμορφωθεί, είναι οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι οριστικά δεν θα συμμετέχει ο Άρης, σύμφωνα με το sdna.

Σημαντική διάταξη που πέρασε ότι οι συγκεκριμένες τέσσερις ομάδες θα έχουν την υποχρέωση να έχουν στην ενδεκάδα τους πέντε Έλληνες παίκτες, κάτι μάλιστα που αποτελούσε επιθυμία του ίδιου του Θοδωρή Ζαγοράκη, για την τόνωση του εγχώριου στοιχείου και την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε ότι οι Β’ ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ/άουτ, εφόσον αυτά προβλέπονται στο νέο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά την εκπροσώπησή τους στα Δ.Σ. της Λίγκας, θα συμμετέχουν και θα ψηφίζουν μόνο σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό και χορηγικά θέματα κι όχι για παράδειγμα για την εκλογή προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X