ΑΕΚ: Στο Final-4 με πρωτιά για την γυναικεία ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Στο Final-4 με πρωτιά για την γυναικεία ομάδα Futsal
Photo Credits: INTIME

Πέντε στα πέντε για την ΑΕΚ στο Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το εντυπωσιακό 5×5 ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος του Γυναικείου Futsal η ΑΕΚ, τερματίζοντας στην κορυφή του Ομίλου και παίρνοντας την πρόκριση για το Final Four της διοργάνωσης. Η Ένωση επικράτησε με 5-2 της Αθηναϊκής σε εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής και με 8-5 των Αμπελοκήπως για την 5η και τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι σε όλους τους αντιπάλους της και με 47 τέρματα υπέρ και μόλις 12 κατά κατέκτησε την κορυφή, παίρνοντας και το εισιτήριο για την τελική φάση.

Το Final Four θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Ιουλίου, με τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν και τα ζευγάρια να γίνονται γνωστά τις επόμενες μέρες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Χρήστος Χρηστόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους Αμπελοκήπους: “Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ δυνατό και όμορφο ρυθμό με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Όσο αναφορά τη θέση μας τερματίσαμε πρώτοι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί ξέρουμε ότι έρχονται ομάδες να παίξουν μαζί μας με διαφορετική φιλοσοφία και ολα θα κριθούνε στο final four. Ήταν ένα ντέρμπι και δύσκολα θα μπορούσαμε να ξεχωρίσαμε κάποια παίκτρια ως κορυφαία διότι θα αδικούσαμε τις υπόλοιπες. Σίγουρα η τερματοφύλακάς μας, Τοόια Βαρβαροπούλου έκανε σωτηρίες επεμβάσεις. Όλα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για μένα η λέξη φαβορί δεν λέει κάτι, είμαι της άποψης ότι άμα παίξεις θα κερδίσεις. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες γιατί αυτές σπάνε τα πόδια τους σε κάθε παιχνίδι και θεωρώ ότι αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης από όλο το χώρο”.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αντωνία Νίκα, δήλωσε: “Κατακτήσαμε την 1η θέση που είναι κάτι πολύ σημαντικό, όμως τώρα έχουμε μπροστά μας το Final Four. Θα βάλουμε τα δυνατά για τη συνέχεια. Εμείς έχουμε βάλει πολύ γερές βάσεις για να κατακτήσουμε και αυτό το πρωτάθλημα, είμαστε ενωμένες και πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά“.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Χριστίνα Κόλλια, δήλωσε με τη σειρά της: “Κάναμε το 5 στα 5, που μας έφερε στην 1η θέση και συνεχίζουθμε με στόχο τον τίτλο. Υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Πάθος και ταλέντο υπάρχει και το μόνο που μένει είναι να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο κοουτς και με πίστη και υπομονή θα πάνε ολα καλά“.

ΑΕΚ – Αθηναϊκή 5-2
ΑΕΚ (Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Στεφάτου, Νίκα, Τερζή, Κολοκάθη, Μπίρλη 1, Κόλλια 2, Μελισσού 1, Ευσταθιάδου, Τριβυζάκη, Πότσιου, Πλεξίδα 1.

ΑΕΚ – Αμπελόκηποι ΑΠΣ 8-5
ΑΕΚ (Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Τερζή 2, Μπίρλη, Μελισσού, Καρέτσου, Νίκα 3, Πότσιου, Στεφάτου, Πλεξίδα 2, Κολοκάθη, Κόλλια 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X