EURO 2021: Άρωμα Wembley στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

EURO 2021: Άρωμα Wembley στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τον μεγάλο τελικό του Euro Ιταλία-Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει φτάσει στην κορύφωσή του με τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22:00) στο Wembley.

Η Ιταλία και η Αγγλία θα αναμετρηθούν για τον πολυπόθητο τίτλο. Και οι 2 φιναλίστ έφτασαν αήττητες στον τελικό.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» απέκλεισε στον ημιτελικό με 4-2 στα πέναλτι την Ισπανία και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 53 χρόνια. Το 1968 στη Ρώμη είχε κατακτήσει το μοναδικό Ευρωπαϊκό της τρόπαιο με τη νίκη 2-0 στον τελικό κόντρα στην Γιουγκοσλαβία.

Τα «Τρία Λιοντάρια» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πήραν το εισιτήριο μετά τη νίκη τους με 2-1 στην παράταση στον ημιτελικό με τη Δανία και φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρώτο τους κύπελλο.

EURO 2021: Άρωμα Wembley στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

Στα 3.800 καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ η κίνηση του κόσμου είναι αυξημένη ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Βαγγέλη Μπέλλο, υπεύθυνο ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω, «όσο πλησιάζουμε στην κορύφωση της διοργάνωσης, τόσο περισσότεροι πελάτες μας δοκιμάζουν την τύχη τους στο Πάμε Στοίχημα. Είχαν ξεκινήσει ήδη πριν από την πρώτη σέντρα με τα μακροχρόνια στοιχήματα για νικητή, φιναλίστ και πρώτο σκόρερ. Τώρα, μια ανάσα πριν από τον τελικό οι προβλέψεις και τα στοιχήματα κάθε μέρα φουντώνουν».

EURO 2021: Άρωμα Wembley στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

Όπως εξηγεί ο κ. Μπέλλος, «το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τον τελικό, για την ομάδα που θα πάρει το κύπελλο, το αν θα κριθεί ο τελικός στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι, για τα κόρνερ, τα οφσάιντ, τις κάρτες, τους σκόρερ του μεγάλου αγώνα. Προσφέρονται και έξι Power Combo, συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις, αλλά και οι προωθητικές ενέργειες Boost Νίκης, Επιστροφή Στοιχήματος και 2-0 & Έληξε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X