«ΑΕΚ και Αλ Νασρ για Φαλκέ!»

«ΑΕΚ και Αλ Νασρ για Φαλκέ!»
Photo Credits: INTIME

Επιμένουν στο εξωτερικό για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιάγο Φάλκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιμένουν τα ιταλικά δημοσιεύματα για την ύπαρξη ενδιαφέροντος από πλευράς ΑΕΚ για τον Ισπανό επιθετικό, Ιάγο Φάλκε.

Σύμφωνα με το toronews.net, για τον παίκτη ενδιαφέρεται η Ένωση αλλά και η Αλ Νασρ. Ο Ιάγο Φάλκε όμως, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, προς το παρόν επιθυμεί να μείνει στη Τορίνο και να αποδείξει στον προπονητή του πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της φυσικής του κατάστασης.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται για το μέλλον του Φάλκε:

«Το μέλλον του Ιάγο Φάλκε είναι ακόμα αβέβαιο. Γύρισε πίσω στη Τορίνο έπειτα από τον δανεισμό του στην Μπενεβέντο όπου δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια λόγω των πολλών σωματικών προβλημάτων.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για τον ισπανικό επιθετικό έχουν δυο ομάδες: η Αλ Νασρ και η ΑΕΚ. Ο σύλλογος του Ντουμπάϊ είχε ήδη φλερτάρει με την απόκτηση του Φάλκε την περασμένη σεζόν αλλά εκείνος τελικά πήγε με δανεισμό στην Μπενεβεντο. Προς το παρόν επιθυμία του Ιάγο Φάλκε είναι να παραμείνει στη Τορίνο με τον ίδιο να προσπαθεί να αποδείξει στον προπονητή ότι έχει ξεπεράσει  τα προβλήματα της φυσικής του κατάστασης».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X