«Στην Ελλάδα ο Εντιαγέ για διαπραγματεύσεις με τον Άρη»

«Στην Ελλάδα ο Εντιαγέ για διαπραγματεύσεις με τον Άρη»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Μπαντού Εντιαγέ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπαντού Εντιαγέ είναι στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Άρη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά τουρκικό δημοσίευμα πήγε ένα βήμα παρακάτω. Για την ακρίβεια αναφέρει ότι ο έμπειρος Σενεγαλέζος κεντρικός χαφ ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών του με τους «κίτρινους» κι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό, αυτομάτως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Εντιαγέ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Τουρκία ενώ τελείωσε την περσινή σεζόν στην Αλ Αΐν. Ο 30χρονος χαφ άρχισε την καριέρα του στη Σενεγάλη και το 2013 μεταγράφηκε στη Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στην Μπόντο Γκλιμτ όπου… έφτιαξε όνομα καθώς αγωνίστηκε σε 114 παιχνίδια και είχε 31 γκολ και 14 ασίστ.

Η Άνκαρασπορ επένδυσε ποσό 300.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του και δικαιώθηκε πανηγυρικά καθώς πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 75 συμμετοχές, 18 γκολ και επτά ασίστ. Ακολούθησε η πώλησή του στη Γαλατάσαραϊ η οποία – σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ – ξεπέρασε τα 7.000.000 ευρώ. Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έμεινε πολλούς μήνες καθώς κι αυτή τον παραχώρησε στη Στόουκ Σίτι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Στην αγγλική ομάδα δεν είχε την αναμενόμενη πορεία, έπαιξε σε μόλις 27 αγώνες σε δύο διαφορετικές σεζόν καθώς παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στη Γαλατάσαραϊ (33 αγώνες, τρία γκολ και έξι ασίστ). Πέρυσι άρχισε τη χρονιά στην τουρκική Καραγκουμρούκ (δανεικός από τη Στόουκ) για να ακολουθήσει η πώλησή του στην Αλ Αΐν για 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X