ΑΕΚ: Ηδη 6,5 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και έχει και συνέχεια!

ΑΕΚ: Ηδη 6,5 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και έχει και συνέχεια!
Photo Credits: INTIME

Μπορεί να καθυστέρησε η ΑΕΚ στις μεταγραφές όμως όπως παίρνει μπρος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι κάνει η ΑΕΚ!

Μπορεί να καθυστέρησε στις κινήσεις της η Ενωση, τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, δείχνει αποφασισμένη να… τελειώνει με όλους τους στόχους της!

Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και οι «κιτρινόμαυροι» προσβλέπουν στο να γίνουν και αυτές οι προσθήκες από το πάνω ράφι, προκειμένου να «χτιστεί» ακόμη περισσότερο το ρόστερ και να δημιουργηθεί το άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που θέλουν στο κλαμπ, ενόψει της νέας σεζόν -και της εισόδου του χρόνου στην «Αγιά-Σοφιά».

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport», ότι ήδη έχουν δεσμευθεί από το ταμείο του συλλόγου 6,5 εκατ. ευρώ!

Η ΑΕΚ έχει δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την αγορά του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, άλλα τόσα θα πληρώσει μίνιμουμ για τον Σέρχιο Αραούχο -που ταξιδεύει για Ελλάδα- από τη Λας Πάλμας, έχει δώσει επίσης 400.000 ευρώ στην Αλάνιασπορ για την ελευθέρας του Γιώργου Τζαβέλλα, ενώ κατέβαλε 300.000 ευρώ για την προσθήκη του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, όμως, μέσα στη χρονιά η «Ένωση» έχει δεσμευτεί να πληρώσει περί τις 800.000 ευρώ στον Αραούχο, 800.000 ευρώ στον Λε Ταλέκ, 600.000 στον Στάνκοβιτς, 400.000 ευρώ στον Τζαβέλλα και σχεδόν άλλες 200.000 ευρώ συνολικά σε Μήτογλου και Παρρά. Συνολικά, δηλαδή, 6,5 εκατ. ευρώ και ενώ στην ΑΕΚ δεν έχουν τελειώσει ακόμη με τις μεταγραφές…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X