«Πρόταση 500.000 ευρώ της ΑΕΚ για τον Μοχαμάντι!»

«Πρόταση 500.000 ευρώ της ΑΕΚ για τον Μοχαμάντι!»
Photo Credits: INTIME

Οι Βέλγοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλαντ Μοχαμάντι, ο οποίος αποχωρεί από τη Γάνδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τρέχει για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ και μια από τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δημοσίευμα της βέλγικης ιστοσελίδας voetbalprimeur.be αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Μίλαντ Μοχαμάντι.

Το δημοσίευμα για τον Μοχαμάντι

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Γάνδη είχε μια ταραχώδη μεταγραφική περίοδο με αρκετές μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Μια από τις αποχωρήσεις ενδέχεται να είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Μοχαμάντι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από τη Γάνδη. Ο Ιρανός διεθνής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ όσο και της Φερεντσβάρος. Αυτοί οι σύλλογοι, μάλιστα, έχουν ήδη κάνει πρόταση για τον Μοχαμάντι, η οποία ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ».

Ποιος είναι ο Μοχαμάντι

Ο 27χρονος διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ, Μίλαντ Μοχαμάντι, αγωνίζεται στην Γάνδη από τον Ιούλιο του 2019, με την οποία είχε 65 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ.

Προηγουμένως είχε μια τριετή θητεία στο ρωσικό πρωτάθλημα και την Αχμάτ Γκρόζνι, με την οποία σε 82 συμμετοχές είχε 3 γκολ και 9 ασίστ.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις Ραχ Αχάν, Νιρόγιε Ζαμ και Νταμάς.

Εχει αγωνιστεί 37 φορές με την αντρική ομάδα του Ιράν και το συμβόλαιό του με την Γάνδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X