Conference League: Η Βελέζ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, 2-1 την Κολερέιν (VIDEO)

Conference League: Η Βελέζ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, 2-1 την Κολερέιν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Βελέζ Μόσταρ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βελέζ Μόσταρ υποδέχθηκε την Κολερέιν και πήρε τη νίκη με 2-1, μια νίκη που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τον Β’ προκριματικό του Conference League όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Η Κολερέιν αιφνιδίασε την Βελέζ καθώς προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ντόχερτι αλλά οι γηπεδούχοι με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μπραντάο στο 36ο και το 66ο λεπτό έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς στο 65ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κέιν, ο οποίος θα απουσιάσει από τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού στην έδρα του στις 22 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 29 Ιουλίου.

Βελέζ Μόσταρ: Μπογκντάνοβιτς, Τσόσιτς, Ζβόνιτς (46′ Ίσιτς), Ζελίκοβιτς, Ράντοβιτς (82′ Ζουμπάνοβιτς), Χασάνοβιτς (46′ Πρσες), Ράντοβατς, Οβτσίνα, Αντσούσιτς (58′ Βεχάντοβιτς), Μπραντάο (66′ Γκεόργκεβιτς), Ζαίμοβιτς

Κολερέιν: Ντιν, Κέιν, Μπράουν, Κάνινγκ, Τρέινορ (83′ ΜακΛάφιν), Κάρσον Λόουρι, Γουίλσον, Ντόχερτι, Γκλάτσκιν, Σέβλιν (69′ Γιάρβις)

Τα γκολ της αναμέτρησης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X