Βασικός ο Ιατρούδης στο φιλικό του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Βασικός ο Ιατρούδης στο φιλικό του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Γιάννης Ιατρούδης, αγωνίστηκε βασικός στο σημερινό φιλικό του Ιωνικού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλοι σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 70 λεπτών, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης, ήρθαν Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης. Βασικός για την ομάδα της Νίκαιας ο δανεικός από την ΑΕΚ, Γιάννης Ιατρούδης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6’ με την ωραία καρφωτή κεφαλιά του Άοσμαν, που αξιοποίησε τη σέντρα του Ματσούκα από τα δεξιά, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απάντησε στο 18’ με τον Κόλα, που είναι υπό δοκιμή.

Στα μέσα της επανάληψης οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πήραν εκ νέου προβάδισμα με νέα κεφαλιά, η οποία έγινε από τον Μάναλη από την εκτέλεση κόρνερ του Μπουένο. Ο Απόλλων ισοφάρισε λίγο αργότερα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τον Τσιλούλη.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Σάντσεζ, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλτσιο, Άοσμαν, Μάναλης, Ματσούκας, Ιατρούδης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Μπουένο, Πογοσιάν, Μύγας, Μπονέτι, Κιάκος, Μουστάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ, Λισγάρας, Ντεντάκης, Σλίβκα, Ντάουντα, Φατιόν, Ραΐλι, Κραγιόπουλος, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης
Αγωνίστηκαν και οι: Κότσαρης, Κυρίτσης, Πίνης, Δούμας, Ντέιβιντ, Γκούφας και Μουστάκας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X