Μουρίνιο: «Είμαι αρκετά μεγάλος για να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο»

Μουρίνιο: «Είμαι αρκετά μεγάλος για να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε από τη Ρόμα και απάντησε σε δημοσιογράφους για το αν θα πρέπει να... αγχώνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπαρταριστές ατάκες προσέφερε για ακόμα μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, κατά την παρουσίασή του στη Ρόμα.

Ο «Special 1» για όσους τον αμφισβητούν, απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι. Στις τρεις τελευταίς ομάδες μου κέρδισα τον τίτλο με την Τσέλσι, τρία κύπελλα με τη Γιουνάιτεντ και έφτασαν στον τελικό με την Τότεναμ. Αυτό που θεωρείται καταστροφή για μένα, θεωρείται μεγάλη επιτυχία για άλλους», ενώ σε ερώτηση για τη σύγκριση που γίνεται με τον Αντόνιο Κόντε, είπε: «Υπάρχουν κάποιοι προπονητές στην ιστορία κάθε ομάδας που δεν μπορείς να τους συγκρίνεις με κανέναν άλλον. Για αυτή την ομάδα, μην συγκρίνετε τον Καπέλο ή τον Λίντχολμ με άλλους προπονητές. Στην Ίντερ, ποτέ μην συγκρίνετε άλλους με τον Ερέρα ή με εμένα, επειδή απλά δεν γίνεται».

Για το αν στοχεύουν σε τίτλους: «Εσείς μιλάτε για τίτλους, εμείς μιλάμε για σχέδιο και δουλειά. Θα ήταν εύκολο να υποσχεθούμε έναν τίτλο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Μιλάμε για σχέδιο και ανάπτυξη. Εσείς μιλάτε για τίτλους, εμείς μιλάμε για σχέδιο. Οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν μια απομονωμένη επιτυχία, θέλουν να φτάσουμε και να μείνουμε στις επιτυχίες. Κι αυτό είναι πιο δύσκολο. Είναι εύκολο να νικάς και να μην έχεις λεφτά να πληρώσεις τους μισθούς, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε βιώσιμοι. Τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος έχουμε συμφωνήσει σε αυτό».

Όσο για το αν θα πρέπει να αγχώνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την επιστροφή του στην Ιταλία, ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε: «Όχι γιατί δεν παίζω σέντερ μπακ. Αν έπαιζα, θα τον “χτυπούσα”, αλλά δυστυχώς δεν είμαι αρκετά καλός και είμαι αρκετά μεγάλος για να παίξω εναντίον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X