Μυλωνάς στο enwsi.gr: «Να κατακτήσουμε τα πάντα και τη νέα χρονιά»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο mvp της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και έθεσε τους νέους στόχους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Δικαίως ψηφίστηκε και MVP πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.Ο ίδιος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του «Δικεφάλου» και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς έχει συμφωνήσει ήδη με τον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Ο ίδιος μίλησε στο enwsi.gr για τη φετινή σεζόν και έθεσε ήδη τους στόχους για την επόμενη τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσουν ξανά όλα τα τρόπαια: «Θέσαμε από την αρχή της σεζόν τρεις στόχους, να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Ehf Cup και καταφέραμε να τους υλοποιήσουμε και τους τρεις παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Νιώθουμε πολύ περήφανοι που γράψαμε ιστορία με χρυσά γράμματα στο ελληνικό Handball αλλά και στην ιστορία της ΑΕΚ»

Όσο για την παραμονή του και τη νέα σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα μια χρόνια στην ΑΕΚ. Θα καταβάλω τα μέγιστα έτσι ώστε να κατακτήσουμε τα πάντα, για ακόμα μια χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X