Δυάδα με Ντάνταλκ – Νιουτάουν και Μιλσάμι – Σαράγεβο

Δυάδα με Ντάνταλκ – Νιουτάουν και Μιλσάμι – Σαράγεβο

Το Stoiximaview προτείνει ματς από τα προκριματικά του Europa Conference

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά του Stoiximaview με τα ματς Ντάνταλκ – Νιουτάουν και Μιλσάμι – Σαράγεβο για τον 1ο γύρο του Europa Conference.

Ντάνταλκ – Νιουτάουν (19.45): Στο Όριελ Παρκ η Ντάνταλκ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει τα κατατόπια στο Νησί. Η Νιουτάουν μπορεί να μην έχει σημαντικές ευρωπαϊκές παραστάσεις, ωστόσο, ταξιδεύει από την Ουαλία και το ποδόσφαιρό της όπως καταλαβαίνεται είναι αρκετά κοντά με των Ιρλανδών. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είναι σε καλή φάση. Έκαναν σημαντικές προσθήκες για τα δεδομένα τους στο ρόστερ και με τον αέρα του θριάμβου των πλέι-οφ μέσω των οποίων εξασφάλισαν την πρόκριση είναι έτοιμοι για τη ζημιά.

Ντάνταλκ – Νιουτάουν (19.45): Η Ντάνταλκ έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από την στιγμή που το πρωτάθλημά της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Βέβαια, στο τελευταίο ματς με τη Σάμροκ (3-1) τα χάλασε, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα ύστερα από δύο νίκες και μία ισοπαλία. Είναι δεδομένο πως είναι το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο, η άμυνά της σε συνδυασμό με την… φόρα των Ουαλών μας επιτρέπει να πάμε στο G/G, το οποίο βρίσκουμε στο εξαιρετικό 1.83.

Μιλσάμι – Σαράγεβο (20.00): Μισή ώρα αργότερα στη Μολδαβία η Μιλσάμι υποδέχεται την Σαράγεβο. Και εδώ έχουμε φαβορί στο ζευγάρι. Είναι οι Βόσνιοι, που τουλάχιστον σε επίπεδο προκριματικών έχουν τις παραστάσεις τους. Με οδηγό την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημά τους, όπου τερμάτισαν στις λεπτομέρειες δεύτεροι χάνοντας το Champions League, θέλουν να κάνουν το βήμα στην Ευρώπη και να ξεκινήσουν δυνατά.

Μιλσάμι – Σαράγεβο (20.00): Οι Μολδαβοί είναι στο φύση τους να μην εγκαταλείπουν, ωστόσο, η δυναμικότητά τους είναι χαμηλότερη. Περιμένουμε με… παραδοσιακό τρόπο η Μιλσάμι να επιχειρήσει να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη. Οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ ώστε να διατηρήσουν τις πιθανότητές τους. Έτσι, πάμε στοίχημα με το Combo Bet X2 & Under 2.5 στο δίκαιο 2.20.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X