EURO 2021: Ο Σάουθγκεϊτ εξηγεί την αλλαγή στην αλλαγή

EURO 2021: Ο Σάουθγκεϊτ εξηγεί την αλλαγή στην αλλαγή
Photo Credits: INTIME

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξήγησε γιατί έκανε αλλαγή στην αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Τζακ Γκρίλις με τον Κίραν Τρίπιερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζακ Γκρίλις, γι’ ακόμη ένα παιχνίδι δεν πήρε φανέλα βασικού, αλλά ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τη θέση του Μπουκαγιό Σακά.

Ωστόσο δεν τελείωσε ολόκληρη την αναμέτρηση, καθώς ο προπονητής του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Κίραν Τρίπιερ. Ετσι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 35 λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο ματς με τους Δανούς.

Αυτό προκάλεσε την εντύπωση όλων αλλά ο 50χρονος τεχνικός τόνισε πως ήταν μία αλλαγή τακτικής, καθώς ο Γκρίλις δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

«Είναι καλά, κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο τον έκανα αλλαγή. Ηταν υπέροχος όσο αγωνίστηκε. Οσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο είχαμε το μομέντουμ. Ξέρουμε όμως ότι η αντίπαλη ομάδας όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, παίζει με τέσσερις επιθετικούς μπροστά, οπότε χρειαζόμασταν έναν επιπλέον αμυντικό και ήθελα παράλληλα να διατηρήσω την ταχύτητα που διαθέτει ο Στέρλινγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάουθγκέϊτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X