Euro 2021 - Μπαλοτέλι: «Γιατί με προσβάλλετε επειδή η Ιταλία πήγε στον τελικό;»(ΦΩΤΟ)

Μπαλοτέλι: «Δεν ήμουν καν σπίτι όταν έγινε το συμβάν με τα βεγγαλικά»
Photo Credits: INTIME

Το παράπονό του εξέφρασε μέσω Instagram ο Μάριο Μπαλοτέλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάφορα σχόλια φέρεται να έχει δεχθεί ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του EURO 2021.

Ο… τρελό-Μάριο όμως δεν πτοείται και αντέδρασε μέσω InstaStory, γράφοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο κόσμος έχει τόσο μίσος.

«Είδα πάρα πολλές προσβολές προς το πρόσωπό μου και όπως ξέρετε δεν έχω πρόβλημα να εκφράσω τις σκέψεις μου. Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το μίσος απέναντί μου από πάρα πολλούς Ιταλούς!

Η Ιταλία κάνει σπουδαίο Euro. Εγώ δεν βρίσκομαι εκεί επειδή αυτά τα χρόνια υπήρχαν παίκτες που άξιζαν περισσότερο να δεχτούν τις κλήσεις, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει να μου γράφετε σχόλια όπως: “Είσαι άχρηστος, μείνε σπίτι σου, δεν αξίζεις τίποτα, δεν είσαι Ιταλός…”

Έχετε ποτέ σκεφτεί πως είναι δύσκολο να βρεθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά όχι αδύνατο; Και τι θα πρέπει να πω αν βρεθώ σε σημείο να το αξίζω; Όχι, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου τόσο Ιταλό όσο εσείς, άρα… αντίο εθνική Ιταλίας; Να σκέφτεστε πρώτα πριν γράψετε: δεν φτύνουμε ποτέ στο πιάτο που έχουμε φάει.

Τέλος πάντων, ας πούμε τώρα όλοι μαζί καλή δύναμη Ιταλία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη προπονείται μόνος του το τελευταίο διάστημα.

Euro 2021 - Μπαλοτέλι: «Γιατί με προσβάλλετε επειδή η Ιταλία πήγε στον τελικό;»(ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X