Νικολαϊδης: «Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους»

ΑΕΚ: Οι πανηγυρισμοί των Πρωταθλητών Ελλάδος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του αρχηγού για το τέλος της φετινής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης …κουράστηκε φέτος να σηκώνει κούπες. Σήκωσε την πρώτη στην Κοζάνη, συνέχισε με το ευρωπαϊκό στη Χαλκίδα και χθες σήκωσε την τρίτη και τελευταία για φέτος μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος με ένα μήνυμα του θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν την ομάδα τη φετινή χρονιά, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και ανανέωσε το ραντεβού για νέες κούπες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το μήνυμα του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις και συναισθήματα. Το τέλος μιας χρόνιας αρκετά  δύσκολης, ιδιαίτερης και πολύ ιστορικής. Αυτό που μένει όμως είναι πολύ γλυκό για να συγκριθεί με τα υπόλοιπα. Εξάλλου ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα. Η ιστορία γράφει και εμείς οφείλουμε να προσπαθούμε κάθε μέρα να την κάνουμε όλο και πιο γλυκιά. Όνειρο κάθε αθλητή που γίνεται πραγματικότητα. ΑΕΚ σε ευχαριστώ για αυτά που μου έμαθες, για αυτά που έχω  ζήσει μαζί σου και πάνω από όλα σε ευχαριστώ που μου χαρίζεις στιγμές όπως αυτές.  Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους!  Μπράβο  σε όλο το ιατρικό team, την Ευρωκλινική Αθηνών, Γιώργο Κελάλη, Σταύρο Τοϊλο. Στο μεγάλο χορηγό μας winmasters Greece. Σε πολλούς ακόμα που αγαπούν  την ομάδα αλλά και στου «αφανείς ήρωες» που είναι δίπλα στην ομάδα και με την δική τους πινελιά βοηθούν από οποιοδήποτε πόστο στην πραγματοποίηση των στόχων  της ομάδας. Ευχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και του Αθλητισμού στην κανονικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X