Η ΑΕΚ βλέπει και Μουράτο!

Η ΑΕΚ βλέπει και Μουράτο!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ εξετάζουν στην ΑΕΚ

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ συνεχίζεται, με τον Στέφανο Δέδα να έχει έρθει αρκετά προετοιμασμένος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Έχει διαλέξει τους παίκτες που θέλει και προχωράει σε συζητήσεις. Μετά τον Έρικ Γκρίφιν και τον Χουάνμι Βαουλέτ, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να ενισχύσει και το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του. Για αυτό βλέπει όλους τους ελεύθερους Έλληνες παίκτες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Μετά τον Νίκο Παππά, η Ένωση κοιτάζει και τον Βασίλη Μουράτο.

Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με το Λαύριο, με το οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικούς πρωταθλήματος, και είναι στα ραντάρ της ΑΕΚ. Έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις και το κλίμα είναι θετικό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως, καθώς θα συνεχιστούν οι επαφές τις προσεχείς ημέρες. Ακόμα όμως και να υπάρξουν συμφωνίες δεν θα μπορούν να ανακοινωθούν, μέχρι η ΑΕΚ να διευθετήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, να γίνουν συζητήσεις και με άλλους Έλληνες παίκτες που είναι διαθέσιμοι εφόσον ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν από την περσινή ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X