EURO 2021: Πρόσκληση της UEFA στον Έρικσεν να δει από κοντά τον τελικό

EURO 2021: Πρόσκληση της UEFA στον Έρικσεν να δει από κοντά τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Πρόσκληση έστειλε η UEFA στον Κρίστιαν Έρικσεν και τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή να δουν από κοντά τον τελικό του Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA απέστειλε πρόσκληση στον Κρίστιαν Έρικσεν και στους «ήρωες», γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή, ώστε το βράδυ της Κυριακής (11/07) να βρεθούν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον τελικό του Euro 2020.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ενημέρωσε πως ο Δανός διεθνής άσος, η σύζυγός του και έξι γιατροί που έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, προσκλήθηκαν στον τελικό. Ένας εκ του ιατρικού τιμ, που έτρεξε να βοηθήσει τον Δανό άσο, μετά την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο, ο Πέντερ Έρσγκααρντ, είπε ότι αισθάνεται τιμή που δέχθηκε επίσημη πρόσκληση από την UEFA.

«Είμαι ενθουσιασμένος, όπως ένα παιδί την παραμονή των Χριστουγέννων» είπε στο Fagbladet FOA και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά μου, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα. Δεν ήταν προσπάθεια ενός ατόμου. Ελπίζω να δω τη Δανία εναντίον της Ιταλίας. Αυτό θα ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν η Δανία κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης» πρόσθεσε ο Έρσγκααρντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X