Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Περήφανος και δικαιωμένος-Η επόμενη ημέρα θα είναι το γήπεδο της ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Οι θριαμβευτές αγκαλιά με τα τρία φετινά τους τρόπαια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έστειλε ήδη το μήνυμα της επόμενης ημέρας στο τμήμα μετά το τρεμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την ΑΕΚ στην πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι ο παράγοντας που χρωστούσε η «μοίρα» στην ομάδα χάντμπολ. Από την ημέρα που οι δρόμοι τους συναντήθηκαν η κορυφή ήταν δεδομένη. Χθες είδε το όραμα, το πλάνο και την δουλειά ετών να επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα θα φέρει πάντα την υπογραφή του.

Το ταξίδι που ξεκίνησε πριν 12 σχεδόν μήνες ολοκληρώθηκε χθες με μια ακόμη κούπα. Μια κούπα που σήκωσε ο ίδιος στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν εκεί για ένα ακόμη χειροκρότημα.

Ο  διοικητικός ηγέτης του τμήματος μίλησε στο enwsi.gr για την τρίτη φετινή κούπα και τα συναισθήματα του: «Είμαι περήφανος ενθουσιασμένος και τώρα νομίζω είναι η στιγμή να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία. Η επόμενη ημέρα πρέπει και θα είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν μπορεί ένα σωματείο όπως η ΑΕΚ με την ιστορία και τον κόσμο της να μην διαθέτει δικό της γήπεδο». Όσο για το αν νιώθει δικαιωμένος για το …ταξίδι όλων αυτών των ετών τόνισε: «Νιώθω δικαιωμένος χαρούμενος για αυτή την ομάδα που κατάφερε να ξεπεράσει φέτος όλες τις δυσκολίες. Χαίρομαι που η ΑΕΚ γράφει μια τεράστια ιστορία στον σύλλογο με την κατάκτηση του τρεμπλ και είναι μια επιτυχία που θα μνημονεύεται πάντα. Θα έρθουν και άλλες αλλά αυτή θα είναι πάντα η πρώτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X