Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για μια ακόμη φορά η νύχτα γίνεται μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξε για μια ακόμη φορά στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ο κόσμος. Το ραντεβού είχε δοθεί από νωρίς για τις 10:30 και ο κόσμος ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους θριαμβευτές. Η αποστολή προσγειώθηκε λίγο μετά τις 9 στο «Ελ Βενιζέλος» και από κει πήρε το δρόμο για το «σπίτι» της. Αφού παρέδωσε την τρίτη φετινή κούπα στα γραφεία του συλλόγου ακολούθησε ένα ακόμη μοναδικό πάρτι με τον κόσμο. Όλη η ομάδα στο μπαλκόνι των γραφείων θύμισε τις εποχές που ο Δημήτρης Καφφάτος και η παρέα του πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στη Μίκρα. Ο ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης σήκωσε την κούπα στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας και όλος ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα του ως ένα μικρό «ευχαριστώ» για όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ. Εκεί και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου με την σημαντική συμβολή του. Την αποθέωση γνώρισε και ο «πρωτομάστορας» αυτής της επιτυχίας, Δημήτρης Δημητρούλιας που άκουσε το όνομα του στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ. Ένα τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα που κατάφερε κάτι μοναδικό. Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Σας ευχαριστούμε για αυτό το ταξίδι!

Δείτε αποκλειστικές φωτό και VIDEO του enwsi.gr που βρέθηκε στην υποδοχή των θριαμβευτών:

Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η αποθέωση των θριαμβευτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X