ΑΕΚ (πρέπει να) σημαίνει και… ΤΙΤΛΟΙ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τον ιστορικό θρίαμβο της ομάδας χάντμπολ, αλλά και για ποδόσφαιρο…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν μια γεμάτη μέρα η Τρίτη για την ΑΕΚ, αλλά φυσικά δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από τον ιστορικό θρίαμβο της ομάδας χάντμπολ!

ΑΕΚ σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για όλους τους ΑΕΚτζήδες και δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε, ούτε να τα εξηγήσουμε. ΑΕΚ όμως σημαίνει και πρέπει πάντα να σημαίνει και… ΤΙΤΛΟΙ! Ούτε μας περισσεύουν, ούτε και είμαστε υπεράνω, επειδή κανένας μας δεν είναι ΑΕΚ μόνο για τους τίτλους.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ή αν το προτιμάτε διαφορετικά, η ΑΕΚΑΡΑ που δημιούργησε ο Σταμάτης Παπασταμάτης και που «έχτισε» αγωνιστικά, ο Δημήτρης Δημητρούλιας, έχει τη νοοτροπία και το χαρακτήρα, που θέλουμε να έχει η ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα.

Χωρίς να σημαίνει ότι θα σαρώνει πάντα όλα τα τρόπαια, όπως έκανε φέτος, καθώς στον αθλητισμό υπάρχουν και οι αντίπαλοι, είναι πολύ σημαντικό να διακατέχεσαι από αυτή τη φιλοσοφία που έχει το συγκεκριμένο τμήμα.

Έγραψε ιστορία…

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ στις 6 Ιουλίου 2021, έγραψε ιστορία, με την κατάκτηση του πρώτου της τρεμπλ, τα λόγια είναι περιττά. Το μόνο που χρειάζεται και που οφείλουμε να πούμε είναι όλα τα «ΜΠΡΑΒΟ» και όλα τα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» στην ΑΕΚ του Σταμάτη Παπασταμάτη, για τις στιγμές που μας χάρισε (και) φέτος.


Σε μια τόσο δύσκολη και ψυχοφθόρα σεζόν, το τμήμα του χάντμπολ της ΑΕΚ, έφερε στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τρεις κούπες. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ, γιατί είχαμε και ανάγκη, να γραφτεί δίπλα από τη σεζόν 2020-2021, το όνομά της στη λέξη «πρωτάθλημα».

Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ειδικό βάρος σε όλα τα αθλήματα γιατί καταδεικνύει και την κορυφαία ομάδα της χώρας. Κι επειδή η «Ένωση» είναι μακράν η κορυφαία ομάδα χάντμπολ στην Ελλάδα, δεν μπορούσε παρά να καταλήξει το πρωτάθλημα στα χέρια της.

Πρέπει να φουλάρει για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πάμε να κλείσουμε με το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να σχολιάσω πολλά για το φιλικό με την Αντβέρπ, πέρα από το ότι φάνηκε πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία του Τζαβέλλα στα μετόπισθεν και του Λιβάι μπροστά.


Η ΑΕΚ πρέπει να φουλάρει στα μεταγραφικά της, κι αυτό είναι που έχει σημασία τώρα. Είναι φυσικά πολύ θετικό ότι κλείνει τον Λε Ταλέκ, θα είναι επίσης πολύ θετικό αν κλείσει άμεσα και τον Αραούχο.

Νομίζω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει και αριστερό μπακ. Κι έπεται και συνέχεια. Το τι θα κάνει η ΑΕΚ όσον αφορά στα μεταγραφικά της, μέσα στον Ιούλιο, παραμένει πάρα μα πάρα πολύ κομβικό για τις προσδοκίες που θα έχουμε για τη νέα σεζόν.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X