Μία ανάσα από Λε Ταλέκ η ΑΕΚ!

Μία ανάσα από Λε Ταλέκ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Νταμιέν Λε Ταλέκ, έχοντας απαντήσει θετικά στην πρόταση της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ πλησιάζει στην ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι το σίριαλ με τον Γάλλο μέσο και την Ενωση θα έχει αίσιο τέλος και ο πρώην παίκτης της Μονπελιέ θα έρθει στην Αθήνα για την ΑΕΚ.

Ο Λε Ταλέκ από την πρώτη στιγμή ήταν ψηλά στη λίστα της Ενωσης και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο Γάλλος «κόφτης» έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα και φυσικά αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Ετσι λοιπόν, την Τρίτη ο Λε Ταλέκ είπε το «ναι» και έδωσε εγγυήσεις στην ΑΕΚ, παρά το… ανεπίσημο μπάσιμο των Λοκομοτίβ και Ντινάμο Μόσχας και πλέον η μεταγραφή του στην Ένωση βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της.

Ο Λε Ταλέκ είπε το «ναι» στην ΑΕΚ και πλέον η μεταγραφή του στην Ενωση βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά από προτροπή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κινήθηκαν άμεσα όταν ελευθερώθηκε από την Μονπελιέ, με αποτέλεσμα να φτάσουν πολύ γρήγορα κοντά σε συμφωνία μαζί του. Ετσι τώρα πήραν το… ΟΚ από τον παίκτη και τον περιμένουν στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά.

Ο Λε Ταλέκ είναι ο εκλεκτός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη μεσαία γραμμή, με τους δύο άνδρες να έχουν άψογη συνεργασία στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα. Με τον τεχνικό της ΑΕΚ ο Γάλλος μέσος έκανε σούπερ αγώνες, ανέβασε τις μετοχές του κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί από την Μονπελιέ το καλοκαίρι του ’18.

Αγωνίζεται στην θέση του κόφτη, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στα στόπερ αν χρειαστεί.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X