EURO 2021 - Χιούμλαντ: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε»

EURO 2021 - Χιούμλαντ: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του EURO 2021 πάει αύριο η Δανία απέναντι στην Αγγλία με 8.000 Δανούς οπαδούς στις κερκίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… όνειρο των Δανών δεν λέει να κοπάσει.

Η ομάδα του Κάσπερ Χιούμλαντ, μετά το σοκ με τον Ερικσεν έχει καταφέρει, όχι μόνο να συνέλθει, αλλά και να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να σκοράρει από τη δεύτερη αγωνιστική μέχρι και σήμερα 11 τέρματα και να δεχθεί μόλις 4.

Ο προπονητής των Δανών, όπως είναι λογικό έχει πιστέψει πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στον τελικό, παρ’ όλο που η υποστήριξη που θα υπάρχει θα είναι μικρή λόγω του κορωνοϊού.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Η ψυχολογία είναι σημαντική. Σίγουρα, χιλιάδες οπαδοί θα τους στηρίζουν, αλλά περιμένουν επίσης ότι θα νικήσουυν. Οι παίκτες μου έχουν εξαιρετική ποιότητα και νοοτροπία. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έχουμε ευκαιρίες σε αυτόν τον αγώνα.Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα θα είναι πολύ διαφορετική. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, ενώ συνέχισε:

«Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Παίξαμε εναντίον της Γερμανίας πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πάντα έλεγα ότι είναι πιο ωραίο να παίζεις με τους καλύτερους. Πρέπει να έχουμε αυτές τις προκλήσεις και τη νοοτροπία πως θα κερδίσουμε ανεξάρτητα από το ποιος είναι.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό θα επιδιώξουμε. Με 8000 Δανούς που ζουν εδώ. Ανυπομονούμε να τους ακούσουμε

Δεν υπάρχουν επιπλέον άγχος. Όταν σφυρίξει, σας υπόσχομαι ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα είναι δυνατή και ξεκούραστη. θα τα δώσουν όλα εκεί έξω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X