Δημητρούλιας: «Κουραστήκαμε αλλά στο τέλος τα καταφέραμε»

Δημητρούλιας: «Κουραστήκαμε αλλά στο τέλος τα καταφέραμε»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αλλά στο τέλος τα κατάφερε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια δύσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος για την ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολιάζοντας την τρίτη κούπα της ομάδας του τη φετινή σεζόν τόνισε πως είναι πολύ κουρασμένοι για να συνειδητοποιήσουν την επιτυχία τους.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ3 μετά το ματς ανέφερε:

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Για μας είναι μια ιστορική μέρα που θα μας ακολουθεί για πάντα. Κουραστήκαμε πολύ, μας έτυχαν πολλά φέτος. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω. Σηματοδοτήσαμε το μέταλλο που θα έχει  ομάδα. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον χρηματοδότη μας τον Σταμάτη Παπασταμάτη και την οικογένεια του.

Είμαστε πολύ κουρασμένοι για να το συνειδητοποιήσουμε αλλά τα καταφέραμε. Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι ο leader αυτής της ομάδας». Σε ερώτηση για το που θεωρεί πως κρίθηκε το ματς ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Τεχνικά είναι πολλά που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Είχε πολύ ευστοχία ο αντίπαλος και τα πολλά περάσματα ης μπάλας στον πίβοτ τον κράτησαν στο παιχνίδι. Για μας ήταν μια μέρα που αν κερδίζαμε θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και το πετύχαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X