Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε η 27χρονη μετά από εμβολιασμό με Johnson & Johnson (VIDEO)

Σταματούν στις ΗΠΑ οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson λόγω θρομβώσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 27χρονη από την Κέρκυρα, η οποία εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα Johnson & Johnson, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για 7η ημέρα και δυστυχώς διασωληνώθηκε.

«Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο», εξηγεί ο κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.


«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας», σημείωσε ο κ. Συμεωνίδης, στο tempo24 της Πάτρας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X