Όταν Σανς και Μπακς έριξαν κέρμα για το Νο.1 του ντραφτ και πήραν τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!

Όταν Σανς και Μπακς έριξαν κέρμα για το Νο.1 του ντραφτ και πήραν τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ωραία ιστορία συνδέει τους Μπακς με τους Σανς από το μακρινό 1969, η οποία συνδέεται με τον προηγούμενο τίτλο των «Ελαφιών».

Σανς και Μπακς σε μερικές ώρες αναμετρώνται για το πρώτο παιχνίδι των φετινών Τελικών του ΝΒΑ και γυρνώντας τον χρόνο πίσω υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που συνδέει τις δύο ομάδες.

Ήταν το μακρινό 1969 όταν χρειάστηκε Σανς και Μπακς να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να γυρίσουν ένα κέρμα, για να αποφασιστεί ποιος θα πάρει το Νο.1 του ντραφτ της χρονιάς.

Το Μιλγουόκι ήταν η τυχερή ομάδα και τι τύχη… Επέλεξε τον νεαρό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος έγραψε ιστορία για τους Μπακς και τους οδήγησε και στον τίτλο το 1971.

Πλέον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς και κυνηγάει τον μύθο ενός παίκτη, που έχει βάλει το όνομα του στις καρδιές όλων των φίλων της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X