Στο «χείλος του γκρεμού» η Μπαρτσελόνα με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Ντέρμπι τίτλου στην Ισπανία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα καλείται να μειώσει τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της σχεδόν κατά 2/3, προκειμένου να μην «πνιγεί» από τα χρέη. Τι συμβαίνει με την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι.

Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Η κρίση της πανδημίας έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα και πλέον η Μπαρτσελόνα οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Τζουάν Λαπόρτα αναζητεί κάθε τρόπο προκειμένου να κρατήσει «ζωντανή» την ομάδα και να μην «πνιγεί» από τα χρέη της.

Ναι μεν το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι κι αν ο Αργεντινός αστέρας θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», αλλά το πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας είναι μεγαλύτερο!

Η Μπαρτσελόνα καλείται μέσα στο επόμενο διάστημα να μειώσει τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της σχεδόν κατά 2/3 για να παραμείνει βιώσιμη. Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι συνολικές απολαβές των ποδοσφαιριστών του συλλόγου θα πρέπει να φτάνουν τα 160 εκατομμύρια ευρώ και όχι τα 347 εκατομμύρια ευρώ που είναι τώρα.

Ετσι, ο Τζουάν Λαπόρτα, βλέποντας το Financial Fair Play να… καραδοκεί θα πρέπει να προχωρήσει σε σημαντική μείωση των αποδοχών των παικτών αλλά παράλληλα να βγάλει στο «σφυρί» και πρωτοκλασάτα ονόματα. Σαμουέλ Ουμτιτί, Φελίπε Κουτίνιο και Μίραλεμ Πιάνιτς είναι αυτοί οι οποίοι βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός «Καμπ Νόου», προκειμένου ο σύλλογος να… γλιτώσει 64 εκατομμύρια ευρώ από τα συμβόλαια τους. Οπως και ο Χούνιορ Φίρπο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα καταλήξει στη Λιντς αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον Λιονέλ Μέσι. Επιθυμία του Αργεντινού σαφέστατα είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα της καρδιάς του, αλλά στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να του προσφέρει τα χρήματα που εκείνος επιθυμεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X