Μίντλετον σε Αντετοκούνμπο: «Μην βιαστείς»!

Μίντλετον σε Αντετοκούνμπο: «Μην βιαστείς»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπακς έχουν μπροστά τους το Game 1 της σειράς των Τελικών με τους Σανς και ενημέρωσαν το injury report, χαρακτηρίζοντας τον Αντετοκούνμπο ως αμφίβολο (doubtful) έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό γόνατο στο τέταρτο ματς των τελικών της Ανατολής με την Ατλάντα.

Από την πλευρά του, ο Κρις Μίντλετον αναφέρθηκε στον Greek Freak και την κατάσταση του συμπαίκτη του: «Όταν ο Γιάννης είναι στο παρκέ, απλά του δίνουμε την μπάλα και τον αφήνουμε να κάνει όλη τη δουλειά. Αναλαμβάνει καθήκοντα… μαέστρου ορχήστρας, παίρνει τις αποφάσεις. Του είπα να μη βιαστεί να παίξει. Να μη ρισκάρει χειρότερο τραυματισμό. Αφιερώνει πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια για το σώμα του, ώστε να είναι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, όταν παίζει»!

Δίχως τον Αντετοκούνμπο, τα «Ελάφια» πέτυχαν δυο νίκες κόντρα στους Χοκς και προκρίθηκαν στους NBA Finals με ρεκόρ 4-2 ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ τόνισε σχετικά: «Ο Γιάννης κάνει τόσα πολλά για την ομάδα, θα είναι δύσκολο να μην τον έχουμε μαζί μας. Είναι επιθετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, πάει συνεχώς στο καλάθι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X