Σάρι: «Η διαχείριση του Ρονάλντο στην Γιουβέντους ήταν δύσκολη»

Σάρι: «Η διαχείριση του Ρονάλντο στην Γιουβέντους ήταν δύσκολη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συνεργασία που είχαν στην Γιουβέντους, τονίζοντας ότι είχε μια δύσκολη εμπειρία στη διαχείριση του Πορτογάλου άσου.

O 62χρονος Ναπολιτάνος τεχνικός επέστρεψε στους πάγκους, για λογαριασμό της Λάτσιο, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ετσι, ο Σάρι μετά την Γιουβέντους αναλαμβάνει τους «Λατσιάλι» θέλοντας να τους οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «SportItalia», ο έμπειρος προπονητής, μίλησε για την συνεργασία που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο ήταν στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

«Η διαχείριση του Ρονάλντο είναι δύσκολη, από όλες τις απόψεις. Εχει προσωπικά συμφέροντα που πρέπει να συμπίπτουν με το ποδόσφαιρο. Τα ενδιαφέροντά του υπερβαίνουν την κανονικότητα, πέρα ​​από την ομάδα. Εγώ είμαι προπονητής, όχι διευθυντής ομάδας. Ο Ρονάλντο, ωστόσο, φέρνει τους αριθμούς στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ακούω πολλά για παίκτες και λίγα για ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X