Αντβέρπ: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ - Το προφίλ της (VIDEO)

Europa League: Κέρδισε την Τότεναμ η Αντβέρπ - Ανετη νίκη για την Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει φιλικό σήμερα απέναντι στην Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To τρίτο της φετινό φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αντιμετωπίζει σήμερα στην Ολλανδία την Αντβέρπ,  στο Γκίζλε, με το ματς να ξεκινάει στις 18:00. Είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Σέρβου τεχνικού ο οποίος θέλει να δει κάποια κομμάτια της δουλειάς του να βγαίνουν στο γήπεδο, ενόψει της ενίσχυσης.

Ποια είναι όμως η Αντβέρπ;

Η Αντβέρπ θεωρείται ο παλαιότερος σύλλογος του Βελγίου. Έχει ιδρυθεί το 1880 από Άγγλους φοιτητές που διέμεναν στην Αμβέρσα ως «Antwerp Athletic Club», 15 χρόνια πριν τη δημιουργία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βελγίου. Εδρα της Αντβέρπ είναι το «Μπόσουιλσταντιον από 1923.


Η περασμένη σεζόν

Η ομάδα της Αμβέρσας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, της περασμένης σεζόν, τερμάτισε στην 2η θέση, με 60 βαθμούς, έχοντας 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 10 ήττες, με απολογισμό 57 γκολ υπέρ και 48 κατά.

Στα πλέι οφ για τον πρωταθλητή, τερμάτισε στην 3η θέση, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, με 6 γκολ υπέρ και 11 κατά, με τη απόδοση να έχει μία πτώση.

Οσον αφορά την Ευρωπαϊκή πορεία των Βέλγων, κατάφεραν να περάσουν στους «32» του Europa League, ως δεύτερη με 12 βαθμούς σε όμιλο με Τότεναμ, ΛΑΣΚ και Λουντογκόρετς.

Στο φάση των «32» αποκλείστηκε με δύο ήττες (3-4, 5-2) από τη Ρέιντζερς.

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό για την ομάδα της Αμβέρσας καθώς προηγήθηκε η ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Ουτρέχτη.


Το ρόστερ της Αντβέρπ

Αυτή η σεζόν ξεκινάει δίχως τους πολυτιμότερους παίχτες της ομάδας.

Αφ’ ενός αναφερόμαστε στον Λιόρ Ρεφαέλοβ, που… παρά την ηλικία του (35 χρονών) κατάφερε να σκοράρει 9 φορές και να μοιράσει άλλες 8 ασίστ, όμως έκλεισε στην Άντερλεχτ και είναι μέλος των «Μωβ» από την 1η Ιουλίου.

Αφ’ ετέρου, μιλάμε για τον Ντιεμεσρότ Μποκανί, που ήταν πρώτος σκόρερ για την Αντβέρπ, με 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Για να καλύψει τη θέση του Ραφαέλοφ έκανε το διαδρομή Οστάνδη-Αμβέρσα ο Γέλλε Μπατάιγ, ενώ στη θέση του Μποκανί δεν έχει γίνει κάποια προσθήκη και δεν προβλέπεται να γίνει με τον Φράνκι Βερκότερεν, να αλλάζει τον σχηματισμό και να παίζει μόνο με τον Φρέι μπροστά.

Αξιοσημείωτο είναι πως και ο Ελβετός έκανε καλή χρονιά με 12 γκολ και 1 ασίστ σε 28 εμφανίσεις.

Εκτός αυτών, η Αντβέρπ έχει ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον γνώριμο στο Ελληνικό κοινό Μπιόν Ενχελς, από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και αγόρασε από την Κολωνία έναντι 2.000.000€ το Φερστράετε, που είναι «κόφτης».

Δείτε highlights από παιχνίδια της Αντβέρπ:




LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X