AEK: Τελεσίγραφο στη Λας Πάλμας για Αραούχο

«Ο Αραούχο δεν είναι πλέον παίκτης της Λας Πάλμας»
Photo Credits: INTIME

Το τελεσίγραφο της ΑΕΚ στην Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να… τελειώνει με την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και τη Λας Πάλμας.

Oι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν θέλουν να συνεχίσουν τα… παιχνίδια της Λας Πάλμας και έδωσαν τελεσίγραφο στους Ισπανούς, με αφορμή και την τελευταία πρόταση, που φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Τέρμα τα παιχνίδια, ξεμπερδέψτε ή πάμε γι’άλλα», αναφέρθηκε στο μήνυμα των «κιτρινόμαυρων», που μεταφέρθηκε στον σύλλογο από τα Κανάρια Νησιά μέσω της πλευράς του Αραούχο, ο οποίος, από την πλευρά του, παρουσιάζεται από τα ισπανικά Μέσα ως ο νέος αρχηγός της τωρινής ομάδας του.

Αισιοδοξία για τον Λε Ταλέκ -Προτάθηκε ο Τόνιο Γκαρσία

Σε ό,τι αφορά στον Νταμιάν Λε Ταλέκ, υπάρχει ακόμη συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΑΕΚ για τον Γάλλο αμυντικό μέσο, παρά το κατά ρωσικά δημοσιεύματα ενδιαφέρον από Λοκομοτίβ και Ντιναμό Μόσχας.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση για αριστερό μπακ, με τον Τόνιο Γκαρσία να έχει προταθεί. Ο 31χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε με την οποία είχε 12 συμμετοχές στη La Liga και 5 στο Κύπελλο την τελευταία σεζόν. Συνολικά μετρά 114 συμμετοχές, 10 ασίστ και 2 γκολ στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Βιγιαρεάλ, Ουέλβα, Σαμπαντέλ και Καστεγιόν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X