Η ΑΕΚ τσεκάρει (και) Ιάγο Φαλκέ!

Η ΑΕΚ τσεκάρει (και) Ιάγο Φαλκέ!
Photo Credits: INTIME

Τον Ισπανό επιθετικό Ιάγο Φάλκε έχει στην λίστα της η ΑΕΚ και από την Ιταλία μιλούν για επαφές με την Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να τρέξει τις μεταγραφικές υποθέσεις που έχει ανοιχτές και η καθυστέρηση της, την έχει φέρει στο σημείο να ψάχνει παίκτες στην άμυνα, στο κέντρο και στην επίθεση. Και δεν είναι και λίγοι…

Ετσι, την ώρα που στην ΑΕΚ έχουν βάλει ψηλά τις υποθέσεις του Σέρχιο Αραούχο και του Νταμιέν Λε Ταλέκ, από την Ιταλία προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ιάγο Φάλκε!

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, είναι παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ και έχουν γίνει επαφές με την Τορίνο όπου ανήκει για ακόμη ένα χρόνο. Εκτός της προοπτικής της Ενωσης, ο Φάλκε έχει στα χέρια του και προτάσεις από την Αλ Νασρ και ομάδα του MLS.

Τι γράφουν για ΑΕΚ και Φάλκε

Tο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ισπανό επιθετικό, Ιάγο Φάλκε, αποκαλύπτει η «Gazzetta delo Sport». Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας (στην έντυπή της έκδοση) αναφέρεται σχετικά: «Θέλουν τον Ιάγο: ΑΕΚ, Ντουμπάι ή ΗΠΑ», είναι ο τίτλος, ενώ το άρθρο αναφέρει: «Την Τρίτη ο Ιάγο Φάλκε θα είναι στη Φιλαδέλφεια (έδρα της Τορίνο στο Τορίνο). Επιστρέφει από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Εχει αρχίσει να γίνει πολύ πιθανό ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Γαλιθιάνο άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ Αθηνών, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…»

Ο ύψους 1.74 Ισπανός άσος, έχει παίξει στις Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ρεάλ Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο – όπου βρίσκεται έως και σήμερα – με 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X