Survivor Τελικός: Ξεκινάει η μονομαχία των δυο φιναλίστ

Survivor Τελικός: Ξεκινάει η μονομαχία των δυο φιναλίστ

Απόψε διεκδικούν στο Survivor το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπογδάνος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του δημοφιλέστερου ριάλιτι της σεζόν άρχισε ακριβώς στις 21.00. Με πλάνα του Ηλία Μπόγδανου και του Σάκη Κατσούλη, των δύο φιναλίστ που διεκδικούν το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Κατάμεστο το ανοιχτό θέατρο στο άλσος Γαλατσίου με τους υποστηρικτές των δύο παικτών να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα και με τον Γιώργο Λιανό ενορχηστρωτή της βραδιάς.

«Δυο παίκτες που έναν την πορεία τους και έδωσαν τις εξετάσεις τους στον στίβο μάχης», όπως είπε ο παρουσιαστής. Τρεις επιπλέον απουσίες από τον τελικό εκτός από τις πέντε του ημιτελικού.

Απόψε απουσιάζουν οι Αννα Μαρία Βέλη, η Αγγελική Λάμπρη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Στις 21.08 άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία προκειμένου να αναδείξει το τηλεοπτικό κοινό τον νικητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί λίγο πριν την λήξη του αποψινού live. Στις προγνώσεις, οι πρώην παίκτες είπαν τι περιμένουν.

Ο Γιώργος Κόρο εντέχνως υποστήριξε και τους δύο, ο Παύλος Γαλακτερός στήριξε Ηλία, ο Τριαντάφυλλος αφού αυτοτρολαρίστηκε για τους αγώνες που έπαιξε, προέβλεψε ότι νικητής θα είναι ο Σάκης.

Η μητέρα του Σάκη εξέφρασε την χαρά της για το γεγονός ότι ο γιος της έφτασε στον τελικό, και ο μπαμπάς του τον αποθέωσε. Οι γονείς του Ηλία εξομολογήθηκαν πως ένιωσαν έκπληξη για όλα και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X