Αραούχο: «Δεν σταμάτησα τις προπονήσεις το καλοκαίρι -Θέλω να κάνω καλή προετοιμασία»

Αραούχο: «Δεν σταμάτησα τις προπονήσεις το καλοκαίρι -Θέλω να κάνω καλή προετοιμασία»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Σέρχιο Αραούχο την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της Λας Πάλμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκίνησε την προετοιμασία του με την Λας Πάλμας.

Το Σάββατο, όλα έδειχναν πως η «χρυσή τομή» θα βρεθεί με το να πάει η αξία της μεταγραφής κοντά στο 1,5 εκατομμύριο εγγυημένα για την Λας Πάλμας. Από κει και πέρα είναι ανοιχτό το πως μπορεί να διαμορφωθεί η συμφωνία, δεδομένου πως τον ισπανικό σύλλογο ενδιαφέρει πολύ και το ποσοστό που είναι να παίρνει η Μπόκα Τζούνιορς.

Στην «πρώτη» της ισπανικής ομάδας ως εκ των αρχηγών δήλωσε: «Δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι όλο το καλοκαίρι. Ήθελα να είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να αρχίσουμε. Θέλω να ξεκινήσω με μία καλή προετοιμασία την σεζόν».

Ο Αραούχο που ορίστηκε ως ένας από τους αρχηγούς της Λας Πάλμας τη νέα σεζόν συνέχισε μιλώντας για τους νέους παίκτες που πήρε η ομάδα του: «Είμαι πρόθυμος και ενθουσιασμένος να τους βοηθήσω. Θα πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν μία θέση στην ενδεκάδα και να μας βοηθήσουν ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Είμαστε μία ενωμένη ομάδα παρά το γεγονός πως πέρυσι δεν μας πήγαν τα αποτελέσματα. Πάντα κάναμε αστεία μεταξύ μας και η ομάδα ήταν πολύ καλή».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X