ΑΕΚ: Ξεκινάει και τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου

ΑΕΚ: Ξεκινάει και τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου
Photo Credits: INTIME

Ένα ακόμη τμήμα της ΑΕΚ βρίσκεται σε σκαριά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που επιθυμεί να υπάρχει εκπροσώπηση της σε κάθε άθλημα.

Το νέο τμήμα που ανακοίνωσε η ΑΕΚ είναι αυτή του γυναικείου ποδοσφαίρου που αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την λειτουργία του.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει:

Η ΑΕΚ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού και το ίδιο πράττει και τώρα.ΒΈνα ακόμη τμήμα γυναικών ιδρύεται και τίθεται άμεσα σε λειτουργία από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Μαζί με τη Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου, παράλληλα θα δημιουργηθούν Τμήματα Υποδομής με στόχο την καλλιέργεια του αθλήματος και τη δημιουργία νέων αθλητριών από τα σπλάχνα του Συλλόγου. Πληροφορίες για έναρξη εγγραφών, προπονήσεις και την έδρα του τμήματος καθώς και των Ακαδημιών θα γίνουν γνωστές με νέα ανακοίνωση το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X