Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας θέλουν τον Λε Ταλέκ!

Λε Ταλέκ: Στα ελληνικά… χνάρια του αδερφού του Αντονι
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με τον Νταμιέν Λε Ταλέκ, την ΑΕΚ και τη Ρωσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση του Νταμιέν Λε Ταλέκ για την ΑΕΚ!

Η υπόθεση του 31χρονου Γάλλου  χαφ «τρέχει» δυναμικά τις τελευταίες ημέρες για την Ενωση, από την στιγμή μάλιστα που έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια σημαντικά εμπόδια στον δρόμο του για την Αθήνα.

Οπως αναφέρει το Sportime, η σύζυγος του Νταμιέν Λε Ταλέκ είναι από τη Ρωσία και έχει αποκτήσει και ο ίδιος την υπηκοότητα. Κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου στο πρωτάθλημα. Ο 31χρονος χαφ έχει μεν μια καλή πρόταση από την ΑΕΚ, παρόλα αυτά, περιμένει και αναμένει κρούσεις από το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Σύμφωνα με το «transfermarkt.ru» η Ντιναμό και η Λοκομοτίβ Μόσχας έχουν εκφράσει τα τελευταία 24ώρα το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη που θέλει πολύ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Το αν αυτό το ενδιαφέρον θα προχωρήσει και σε επίπεδο πρότασης, τότε ο δείκτης δυσκολίας για την υπόθεση του Λε Ταλέκ και την ΑΕΚ αυξάνεται δραματικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X