Δομπρής στο enwsi.gr: «Θα δώσουμε τα πάντα να πανηγυρίσουμε αύριο το πρωτάθλημα και το τρεμπλ»

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μπάμπης Δομπρής τόνισε πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπάμπης Δομπρής ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Ο παίκτης του «Δικεφάλου» τα πήγε εξαιρετικά στον ρόλο του πλέι μέικερ καλύπτοντας επάξια τις απουσίες των συμπαικτών του.

Ο Δομπρής με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφέρθηκε στο πως διαχειρίστηκε η ομάδα τη νέα διακοπή πριν τους τελικούς, σε μια περίοδο μάλιστα που φάνηκε πως είχαν βρει ξανά ρυθμό. Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του πως η ΑΕΚ θα φύγει αύριο νικήτρια και με την κούπα στις αποσκευές της από τη Θεσσαλονίκη: «Αυτή η διακοπή πριν τους τελικούς ήταν πραγματικά «το κερασάκι στην τούρτα» σε μια πολύ ψυχοφθόρα χρονιά γεμάτη δυσκολίες κυρίως λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά η ομάδα παρουσιάστηκε ισχυρή για ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας και πλέον είμαστε ένα βήμα από το να πετύχουμε κάτι ιστορικό για τον σύλλογο και το άθλημα μας όπως είναι ένα τρεμπλ με ευρωπαϊκό τίτλο.

Η σκέψη αυτού του επιτεύγματος ήταν αυτό που μας κράτησε ενωμένους και συγκεντρωμένους ώστε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια προς την επιτυχία. Τώρα μας μένει ένα παιχνίδι και θα δώσουμε ότι έχουμε για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε και πρόσθεσε σχετικά με το αν περιμένουν ο αντίπαλος να δείξει κάποια αντίδραση: «Ο ΠΑΟΚ θα παίξει το τελευταίο του χαρτί αύριο έχω την εντύπωση ωστόσο πως είναι στο χέρι μας να μην τον αφήσουμε να δείξει την αντίδραση που θα ήθελε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X