Γλυκά Νερά: «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα»

Γλυκά Νερά: «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα»

Όσα είπε ο καπετάνιος που μετέφερε τον συζυγοκτόνο από τα Γλυκά Νερά και οι έρευνες στα οικονομικά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επιχείρηση μεταφοράς από την Αλόννησο στην Αθήνα του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος. Ο κ. Άνθιμος είναι ο άνθρωπος του οποίου τη συμβολή ζήτησε η αστυνομία για την μυστική επιχείρηση.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» είπε στο MEGA. Ακόμα και την τελευταία στιγμή, λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, ο Αναγνωστόπουλος χαμογελούσε, σύμφωνα με τον καπετάνιο. «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος , και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της», δήλωσε.


Αναζητούν οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία

Εντωμεταξύ, ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, αναφέρει ότι ο 12ος ανακριτής ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν μεταξύ τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η οικογένεια της έβαζε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους βοηθούσε οικονομικά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών και των δύο, προκειμένου να ερευνηθεί ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του καθενός και τι συναλλαγές πραγματοποιούσαν. Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Επιπλέον, θα ερευνηθούν οι λεπτομέρειες της αγοράς του οικοπέδου στο Πικέρμι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έγινε 5 ημέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν, και μάλιστα με την… ενίσχυση των 20.000 ευρώ που του έδωσε η πεθερά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X