Ανελκά σε Μπαπέ: «Αν θες τη Χρυσή Μπάλα, φύγε από την Παρί»

Εμπαπέ: «Ξέρω πως είστε απογοητευμένοι. Συγγνώμη, απέτυχα» (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022. Οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου, καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τον νεαρό αστέρα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Μπαπέ κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του, καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ.

Πάντως, ο άλλοτε άσος των Παριζιάνων, αλλά και της Ρεάλ, Νικολά Ανελκά θέλησε να δώσει συμβουλές στον Μπαπέ, προκειμένου να πάρει μία σωστή απόφαση για το μέλλον του.

«Αγαπητέ Κιλιάν, αν θέλεις μεγαλύτερα έπαθλα, φύγε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχεις δύο επιλογές, ή μένεις στο Παρίσι ή πηγαίνεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο μπορούν να κερδίσουν το Champions League αυτές τις μέρες.

Η επιλογή σου εξαρτάται από το τι θέλεις να πετύχεις στο ποδόσφαιρο. Εάν θέλεις το υψηλότερο έπαθλο, θα πρέπει να φύγεις από την Παρί κάποια στιγμή. Ό,τι κι αν κάνεις στο Παρίσι, θα είναι μια χαρά, αλλά θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα λέει: «Τα πήγες πολύ καλά στην Παρί, αλλά μόνο στη Γαλλία, τα καλύτερα είναι στην Αγγλία και την Ισπανία», γράφει ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός.

«Πρέπει να αποφασίσεις. Εάν θέλεις να κερδίσεις τη χρυσή μπάλα, αυτό είναι που πρέπει να αναζητήσεις μετά την τον απόηχο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μέσι… Θα πρέπει να ανταγωνιστείς για να είσαι ο καλύτερος. Δεν μπορείς να το κάνεις όταν είσαι στην Παρί.

Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, μην το παίρνεις με λάθος τρόπο, αλλά νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι το αγγλικό. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους καλύτερους, κάντε ό,τι κάνεις στο Παρίσι στις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ.

Ή πήγαινε στην Ισπανία στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα. Ή ίσως στην Ιταλία. Τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τον παγκόσμιο αντίκτυπο.

Το να χάσεις ένα τελευταίο πέναλτι είναι κάτι που σε τρομάζει και θα σε τρομάζει πάντα. Νιώθεις μόνος, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις, να δουλέψεις και να δουλέψεις για να σκοράρεις ξανά και να αρχίσεις να ξεχνάς. Αλλά ποτέ δεν τα ξεχνάς ποτέ. Δεν το ξεχνάς ποτέ. Έχω ξεχάσει και δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε ο Ανελκά μέσω ενός γράμματος με παραλήπτη τον Μπαπέ και το οποίο δημοσιεύτηκε στην «The Athletic».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X