Προπονητής Δανίας: «Ελπίζουμε ο Μπόρις Τζόνσον να ξυπνήσει και θα δώσει πρόσβαση στους οπαδούς μας στο Γουέμπλεϊ»

Προπονητής Δανίας: «Ελπίζουμε ο Μπόρις Τζόνσον να ξυπνήσει και θα δώσει πρόσβαση στους οπαδούς μας στο Γουέμπλεϊ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάλεσμα στον Μπόρις Τζόνσον να επιτρέψει στους Δανούς, να δώσουν το παρών στο «Γουέμπλεϊ», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία χωρίς περιορισμούς απηύθυνε ο Κάσπερ Χιούλμαντ.

Την Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (7/7 22:00 ANT1), η Δανία για τα ημιτελικά του Euro.

Ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς, το παρών θα δώσουν μόνο, όσοι μένουν στο Ηνωμένο Βασιλείο, καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία οποιοσδήποτε άλλος ταξιδιώτης, θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 10 μέρες κάτι που σημαίνει ότι δεν θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι.

Η εξέλιξη αυτή έκανε έξαλλο, τον Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον, να δώσει λύση στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να μπορούν οι Δανοί να ταξιδέψουν στην Αγγλία και να μην τεθούν σε καραντίνα και να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια».

«Ελπίζουμε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα ξυπνήσει και θα δώσει πρόσβαση σε χιλιάδες Δανούς, αλλιώς θα πρέπει να τους εκπροσωπήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουν να έρθουν αλλά ας περιμένουμε.

Αυτοί οι τρελοί έκλεισαν εισιτήρια ξέροντας ότι μετά έπρεπε να μπουν σε καραντίνα. Ξέρουμε πόσα πέρασαν για να φτάσουν μέχρι εκεί και να μας υποστηρίξουν, ήταν ένας σοβαρός λόγος που μπήκαμε έτσι στο γήπεδο και παίξαμε με τόση πολλή ενέργεια. Η στήριξή τους μας βοήθησε τόσο πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Χιούλμαντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X