«Στόχος μας να κρατήσουμε τον Κέιν στην Τότεναμ»

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Τότεναμ-Φούλαμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος ότι ο Χάρι Κέιν θα παραμείνει στην Τότεναμ εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «σπιρουνιών»Φάμπιο Παρατίτσι.

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, από την Τότεναμ έχει εκφράσει ο Χάρι Κέιν. Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, στην ομάδα του Λονδίνου προκειμένου να την πείσει να ανάψει το «πράσινο» φως για την μεταγραφή του διεθνούς Άγγλου επιθετικού.

Ο Χάρι Κέιν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι συγκεντρωμένος, στις υποχρεώσεις του με τα «Τρία Λιοντάρια», τα οποία βρίσκονται πλέον στα ημιτελικά του Euro, με τον ίδιο να μετρά μέχρι στιγμής 3 γκολ. Ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «σπιρουνιών» Φάμπιο Παρατίτσι σε δηλώσεις που έκανε στο «Sky Sport» τόνισε ότι ο κύριος στόχος τους είναι να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους και την νέα σεζόν.

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Χάρι Κέιν στην Τότεναμ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ήμουν τυχερός που έχω δει πολλούς κορυφαίους παίκτες στη Γιουβέντους και θέλω να απολαύσω και τον Χάρι Κέιν. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X