Προολυμπιακό τουρνουά - Σατοράνσκι: «Ηταν όνειρό μου να βρεθώ στους Ολυμπιακούς»

Προολυμπιακό τουρνουά - Σατοράνσκι: «Ηταν όνειρό μου να βρεθώ στους Ολυμπιακούς»
Photo Credits: INTIME

Ο ηγέτης της εθνικής Τσεχίας, έκανε γνωστό πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μεγαλύτερο όνειρο από το ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως ένα μεγάλο όνειρο που έχει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα χαρακτήρισε ο Τόμας Σατοράνσκι, την πρόκριση της εθνικής Τσεχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο άσος των Σικάγο Μπουλς, δεν έκρυψε πως η Τσεχία ήταν τυχερή απέναντι σε Ουρουγουάη και Καναδά.

«Είμαι περήφανος για ό,τι καταφέραμε. Ο Βέσελι έβγαλε τόση ενέργεια, μας ενέπνευσε και παρέσυρε όλη την ομάδα. Γινόμασταν καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Δεν αρχίσαμε καλά το τουρνουά, επειδή είχαμε ελάχιστη προετοιμασία. Όμως έχουμε χημεία γιατί παίζουμε μαζί για πολλά χρόνια. Ήμασταν τυχεροί στα ματς με την Ουρουγουάη και τον Καναδά, αλλά η τύχη πολλές φορές πάει στην ομάδα που το θέλει περισσότερο. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο από την αρχή. Σεβόμαστε την Ελλάδα, αλλά κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι και κερδίσαμε».

Ο MVP του Προολυμπιακού στην Βικτώρια, όμως έκανε γνωστό πως με αυτή την πρόκριση έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό του.

Ήρθαμε για να προκριθούμε στο Τόκιο και τα καταφέραμε. Είναι φανταστικό. Για μένα ήταν το όνειρό μου, μεγαλύτερο και από το να παίξω στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη υπόθεση να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπείς τη χώρα σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X