Προολυμπιακό τουρνουά: Δεν τα κατάφερε η εθνική, ήττα με 97-72 από την Τσεχία (VIDEO)

Προολυμπιακό τουρνουά: Δεν τα κατάφερε η εθνική, ήττα με 97-72 από την Τσεχία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ευκαιρία ήταν και πάει για την «Επίσημη Αγαπημένη», η οποία δεν κατάφερε να κάνει ακόμη μία υπέρβαση και ηττήθηκε από τους Τσέχους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα «αχ» και είναι «κρίμα» θα μείνει σε όλους η ανάμνηση του φετινού Προολυμπιακού τουρνουά, με την εθνική ομάδα να κάνει συγκινητική προσπάθεια δίχως 7 παίχτες και να καταφέρνει να φτάσει στον τελικό, όπου δεν τα κατάφερε απέναντι στην… πιο έτοιμη Τσεχία, που έκανε ό,τι ήθελε την ομάδα του Πιτίνο.

Ο Πάτρικ Άουντα με 20 πόντους έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, με τον Γιάρομιρ Μποχάτσικ (15π) να τον πλαισιώνει. Καθοριστικοί και οι Βέσελι-Μπάλβιν που έκαναν… θραύση με 16 και 14 πόντους, αντίστοιχα.

Από την Εθνική, που βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 30 πόντους, οι 14 πόντοι του Παπαγιάννη και οι 12 του Μήτογλου δεν αρκούσαν για να αλλάξουν την ιστορία της αναμέτρησης , σε ένα παιχνίδι στο οποίο η «Γαλανόλευκη» έχασε την επαφή της με το σκορ και δεν μπόρεσε να πλησιάσει, παρά μόνο σε λίγες στιγμές.

Τα δεκάλεπτα: 32-22, 50-43, 81-54, 97-72.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X