Προολυμπιακό τουρνουά: «Καθάρισε» την Βραζιλία (75-64) η Γερμανία και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Προολυμπιακό τουρνουά: «Καθάρισε» την Βραζιλία (75-64) η Γερμανία και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Photo Credits: INTIME

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βάγκνερ η Γερμανία νίκησε 75-64 τη Βραζιλία στο Προολυμπιακό του Σπλιτ και επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται!

Με τον Μο Βάγκνερ να πραγματοποιεί μυθική εμφάνιση, έχοντας 28 πόντους (9/12 σουτ, 6/10 βολές, 6 ριμπ.), οι Γερμανοί κέρδισαν το Προολυμπιακό του Σπλιτ, επικρατώντας 75-64 της Βραζιλίας και προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το Πεκίνο και το 2008!

Οι δυο φιναλίστ, θυμίζουμε, σόκαραν τη διοργανώτρια Κροατία, για να αναμετρηθούν στον τελικό. Εκεί η Γερμανία ήταν πιο έτοιμη, πιο ψυχωμένη και πήρε το «εισιτήριο» για το Τόκιο!

Πλην του παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ, ο Βόιτμαν πέτυχε 8 πόντους, μαζεύοντας και 11 ριμπάουντ για τους Γερμανούς, που πηγαίνουν στον όμιλο με Νιγηρία και Αυστραλία και περιμένουν τον νικητή από το Σερβία-Ιταλία.

Από την άλλη, μόνο οι Βαρεζάο (14π.) και Γκαρσία (10π.) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με το ποσοστό στα δίποντα να φτάνει στο 39% και στα τρίποντα το 28%! Η Βραζιλία μένει εκτός Αγώνων μετά από δύο σερί παρουσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X