«Ο Εντσάμ πίστευε θα έμενε ελεύθερος από τη Σέλτικ και είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

«Ο Εντσάμ πίστευε θα έμενε ελεύθερος από τη Σέλτικ και είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα για τον Ολιβιέ Εντσάμ και τη συμφωνία του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την μεσαία γραμμή με τον ποδοσφαιριστή να συμφωνεί με την Ενωση για 4ετές συμβόλαιο αλλά την Σέλτικ να μην τον αφήνει ελεύθερο.

Αυτήν την εξέλιξη σχολιάζει η ιστοσελίδα thecelticstar.com σε σημερινό της δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Γάλλος πίστευε ότι θα έμενε ελεύθερος από την ομάδα της Γλασκώβης και θα έπαιρνε μεταγραφή στην ΑΕΚ, με την οποία είχε συμφωνήσει σε όλα, την 1η Ιουλίου.

Το δημοσίευμα για τον Εντσάμ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ολιβιέ Εντσάμ και ο Κρις Αγιερ τα βρίσκουν σκούρα σχετικά με την αποχώρησή τους από τη Σέλτικ το φετινό καλοκαίρι.


Ο Αγιερ είναι δυσαρεστημένος με την τιμή που έχει ορίσει η Σέλτικ για να τον παραχωρήσει ενώ ο Εντσάμ υπολόγιζε ότι η στάση του θα ήταν αρκετή για να πείσει την Σέλτικ να τον αφήσει ελέυθερο και να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ο Εντσάμ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ελληνικό σύλλογο και η μεταγραφή του θα ολοκληρωνόταν την 1η Ιουλίου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X