Δημητρούλιας: «Θα κουβαλάμε το τρεμπλ για το υπόλοιπο της καριέρας μας» (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην μεγάλη σημασία του τρεμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που αγωνίζεται η ομάδα του και σχολίασε πως το κίνητρο του τρεμπλ είναι αυτό που τους κρατάει σε ετοιμότητα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε στην κάμερα του ΕΡΤ3: «Να πω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Καταλαβαίνω την δυσκολία να αγωνίζεσαι Ιούλιο, είμαστε 12 μήνες στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού. Βρήκαμε λύσεις και με μια καλή και αποτελεσματική επίθεση. Η καλή μας ευστοχία έπαιξε επίσης ρόλο.

Σημαντικό ότι μοιράστηκε χρόνος σε όλα τα παιδιά γιατί πρέπει να συνυπολογίσουμε και την υγεία των παικτών μας και φυσικά πλέον την Τρίτη για μας να είναι το τελευταίο ματς για πολλούς λόγους. Ο στόχος του τρεμπλ είναι πολύ μεγάλος. Σίγουρα θεωρούμε πως μπορούμε να πάμε και να το κερδίσουμε. Θέλουμε να τελειώνουμε και να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη.  Τρεμπλ δεν έχει γίνει στο χώρο μας, ούτε στην ΑΕΚ. Αυτό μας κρατάει σε υπερδιέγερση. Να εκπληρώσουμε αυτό τον μεγάλο στόχο που θα το κουβαλάμε για το υπόλοιπο της καριέρας μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X