Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του μια εβδομάδα πριν τον φόνο

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του μια εβδομάδα πριν τον φόνο

Τρομερή αποκάλυψη για τον καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο με τα χρήματα που είχε πάρει από τη μητέρα της συζύγου του.

Παράλληλα η συνήγορος της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού αποκάλυψε ότι η Καρολάιν είχε πει στον καθ’ ομολογίαν δράστη ότι θα χωρίσουν πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες.

«Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X