Κύπρος: Υπό έλεγχο η φωτιά - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις (VIDEO)

Κύπρος: Υπό έλεγχο η φωτιά - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις  (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με αναζωπυρώσεις ανά περιοχές που αντιμετωπίζονται από τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις, είναι πλέον η δασική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα, η οποία άφησε πίσω της τέσσερις ανθρώπους νεκρούς, σημαντικές υλικές καταστροφές και στρέμματα δασικής έκτασης καμένα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο διευθυντής του Τμήματος Δασών Χαράλαμπος Αλεξάνδρου χαρακτήρισε την κατάσταση «ελεγχόμενη ωστόσο εξακολουθούμε και δίνουμε μάχες στη περίμετρο της πυρκαγιάς αντιμετωπίζοντας συνεχείς αναζωπυρώσεις. Αναμένουμε το βράδυ για να μειωθεί η ένταση των ανέμων και της θερμοκρασίας για να μπορέσουμε να πούμε πως η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο». Πρόσθεσε ότι γύρω στις 12 το μεσημέρι «δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Υπήρχαν το πρωί ενεργά μέτωπα που συνεχίζονταν από χθες και σήμερα παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Το πρωί, προτού αρχίσουν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα, υπήρχαν πέντε μέτωπα που παρέμειναν ενεργά κατά τη διάρκεια της νύχτας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X