EURO 2021 - Μουρίνιο: «Ξέρει πως να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει η Ιταλία»

Η πρόβλεψη του Μουρίνιο: «Θα είναι δύσκολα για την Αγγλία κόντρα στη Δανία»
Photo Credits: INTIME

Το... αβαντάζ της πρόκρισης στον τελικό έδωσε στην Ιταλία ο Ζοζέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις που έκανε στο  «TalkSport» σχετικά με την αναμέτρηση Ιταλία-Ισπανία, αποθεώνοντας τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την ομάδα που έχει δημιουργήσει, ενω στη συνέχεια της έδωσε και το αβαντάζ της πρόκρισης στον τελικό, έναντι των Ισπανών που… σέβεται.

«Δεν τα πηγαίνουν καλά μόνο κατά τη διάρκεια του Euro. Η πορεία τους ήταν εντυπωσιακή και πριν από αυτό. Το κλίμα στην ομάδα είναι τέλειο, έχουν την τεχνογνωσία και αμύνονται απίστευτα τόσο καλά.

Ο Μπονούτσι και ο Κιελίνι μπορούν να παίξουν με τυφλά μάτια, έχουν παίξει μαζί τόσα πολλά χρόνια. Οι ακραίοι αμυντικοί τους είναι δυνατοί. Εχασαν τον Σπινάτσολα, αλλά σκεφτείτε και μένα που δεν θα τον έχω για έξι μήνες.

Έχω μεγάλο σεβασμό για την Ισπανία, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ισχυροί όσο η Ιταλία. Ωστόσο, έχουν ταλέντο κι έναν συγκεκριμένο τρόπο να παίξουν όταν το παιχνίδι πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλουν και είναι σε θέση να απειλήσουν τους αντιπάλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X